Pathé Thuis kadocode

Met een kadocode huur je gratis de laatste of favoriete films bij Pathé Thuis. Voer onderstaand je kadocode in en bekijk direct waar deze code je recht op geeft.

Je kunt nu verder met het inwisselen van de kadocode.
Check

Gefeliciteerd! Je nieuwe tegoed is nu

25 , 50
Kies een film

Met deze kadocode kun je kiezen uit de volgende collectie:

Alle films
Kies een film

Met deze code kun je de volgende film kijken:

The Avengers
Naar de film

Hoe werkt het?

Voordat je een Pathé Thuis kadocode kunt gebruiken dien je een account aan te maken. Wanneer je een film wilt kijken gebruik je de code op het platform naar keuze. Selecteer de film, vul je kadocode in als betaalmiddel en start direct met kijken!

1. Account aanmaken
2. Inloggen
3. Film selecteren
4. Code invoeren

Pathé Thuis Kado

Met Pathé Thuis Kado huur je 2 films naar keuze in standaard (SD) kwaliteit. De kadocode is inwisselbaar op Smart TV, Tablet en PC/Laptop.

De kadocode is 1 jaar geldig na uitgiftedatum en binnen deze periode op elk moment inwisselbaar. Op dit product zijn de 'Pathé Thuis kadocode voorwaarden' van toepassing.

Pathé Thuis Kado is nu te koop in alle Primera winkels en via de Primera webshop. Check direct waar de dichtstbijzijnde Primera winkel bij jou in de buurt is.

Zoeken Localiseer uw huidige locatie

Pathé Giftcard

De Pathé Giftcard bied je een tegoed te besteden bij Pathé bioscoop en Pathé Thuis. Met dit tegoed kijk je een film in de bioscoop, bestel je drinks & bites en kijk je online een film bij Pathé Thuis. De Pathé Giftcard is te koop in alle Pathé bioscopen. De hoogte van het tegoed kun je zelf bepalen.

De waarden op de Pathé Giftcard kun je gedurende 4 jaar na uitgiftedatum besteden. Meer informatie over de Pathé Thuis Giftcard en de voorwaarden vind je op www.pathe.nl/giftcard.

Need to know

Kadocodes kunnen niet ingewisseld worden voor enige geldelijke vergoeding.
In de FAQ vind je meer informatie over het gebruik van kadocodes.
Vragen kun je stellen via support@pathethuis.nl

Naar FAQ pagina