Wreck-It Ralph (OV)

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Ralph is het zat om overschaduwd te worden door Fix-It Felix, de held van de arcade-game waar ze beiden in zitten. Na jarenlang altijd maar weer hetzelfde te doen, besluit Ralph dat hij er helemaal genoeg van heeft de slechterik te zijn. Hij neemt het heft in zijn eigen grote handen en gaat op avontuur.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

FilmTotaal

Wreck-It Ralph weet precies de juiste combinatie van actie, spanning, humor en hart te vinden.

TrosKompas

De blokkerige animatie brengt je direct in de tijd van gameklassiekers als ?Frogger?, ?Tapper? en ?Q*bert?, waarvan de personages ook in de film zitten. De spelletjeswereld levert volop ruimte voor grappen.

TV Krant

Ook voor de mensen die niks met games hebben is 'Wreck-It Ralph' een aanrader, door de humor, ronde personages en echte emotie. Het is dat 'Wreck-It Ralph' niet gebaseerd is op een bestaand spel, want dan had het de benaming 'beste game-verfilming ooit' dik verdiend.

Metro

De arcadewereld waarin 'Wreck-it Ralph' zich afspeelt is herkenbaar uit vergane computertijden, zeker wanneer Pacman voorbij hapt.

Het Parool

Ralphs magische speluniversum zit vol nostalgie. (...) De makers lieten hun fatasie de vrije loop en creëerden een nieuw magisch universum en drie originele spelwerelden.

NRC Next

Wreck-It Ralph heeft een humoristisch, slim scenario dat op knappe wijze de gebruiken, muziek en techniek van videogames koppelt aan zeer herkenbare menselijke emoties.

de Volkskrant

Met zo veel geïnspireerde lolligheid kan het aftandse ben-blij-met-jezelf-verhaaltje de pret niet drukken.

NU.nl

Wreck-It Ralph is een animatiefeest voor Pac-Man-fans én Call of Duty-fanaten, maar ook voor computergames-analfabeten.

Trouw

Voor iedereen die ook maar enige interesse heeft in computerspelletjes biedt 'Wreck-it Ralph' een soort museaal vermaak over drie decennia computeranimatie: platte, hoekige poppetjes met grove pixels zijn hyperrealistische figuren geworden.

MovieScene

Bel Ami is een redelijke film, waar veel meer potentie in had gezeten.

de Volkskrant

Allemaal ongetwijfeld sexy bedoeld, die tics, maar het enige wat je ziet is een onappetijtelijke zenuwlijder.

TV Krant

Aan de ene kant is dat goed, maar soms mis je wel een beetje poespas. Je wordt namelijk niet echt meegesleept met wat je ziet, het had wel wat meer mogen spetteren en knallen.

FilmTotaal

Bel Ami mist, ondanks het treffend neergezette Parijse milieu dat ?verzuipt in het geld?, verfijning en pit.

NU.nl

Declan Donnellan en Nick Ormerod vertellen het verhaal degelijk en hebben de beschikking over een puike cast. Ze halen weliswaar niet alles eruit wat erin zit, zijn soms te uitleggering en vooral véél te scheutig met muziek, maar verder doen ze eigenlijk niet zoveel fout.

Movie 2 Movie

Aangevuld met de niet altijd toepasselijke muziek van Rachel Portman, wat vreemde seksscènes en de vaak wel erg clichématige decors, scoort ?Bel ami? voor ieder die niet wegdroomt bij Pattinson onder de middelmaat.

Wreck-It Ralph (OV) online kijken
Jaar
2012
Duur
95 minuten
Genre
Comedy
Avontuur
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD