End of Watch

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Brian en Mike zijn zowel beste vrienden als collega’s. We volgen de twee politiepartners tijdens hun werk en privéleven door het filmproject dat Brian aan het maken is. De twee agenten nemen hun werk serieus en doen er alles aan om zoveel mogelijk tuig op te pakken. Maar met hun acties worden ze onbewust het doelwit van een levensgevaarlijke drugsbende.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Indebioscoop

Ze ogen volstrekt geloofwaardig als integere en gemotiveerde politieagenten, die het ook buiten het werk goed met elkaar kunnen vinden. Dat maakt End of Watch niet alleen een mooi eerbetoon aan de politie, maar bovenal een pakkend en soms bloedstollend filmdrama.

NRC Next

Zodra de maffia van Mexico voorbijkomt, gaan alle remmen los. Dat bewees Oliver Stone enkele weken geleden al met zijn drugsthriller Savages.End of Watch is een behoorlijk vergelijkbare film: woest, expressief, onbehouwen en nogal een uitputtingsslag.

de Volkskrant

Met een simpele vormtruc krijgt politiefilm een documentair karakter. Dat werkt uitstekend.

Cinema.nl

Slaag je erin mee te gaan met de twee agenten, dan heeft Ayer een vrijwel vlekkeloze film afgeleverd. De chemie tussen Gyllenhaal en Peña is groot en geloofwaardig.

FilmTotaal

Het spel tussen Gyllenhaal en Peña is natuurlijk en uitgelaten, maar ze zoeken hierbij eveneens de serieuzere kanten van hun rollen op.

NU.nl

End of Watch kiest voor een meer realistische benadering, met minder vlot gebekte agenten. Toch valt er genoeg te lachen en de film is nog spannend.

TV Krant

Op een slimme manier weet Ayer 'End of watch' intiem te maken. (...) Je zit twee uur op hun lip, en je hoopt haast op een open einde, zodat je nog eens twee uur met Brian en Mike op patrouille mag.

Veronica Magazine

Dat lukt: het is alsof je als derde smeris bij Jake Gyllenhaal en Michael Peña in de auto zit en om je oren geschoten wordt tijdens patrouilles.

End of Watch online kijken
Jaar
2012
Duur
109 minuten
Genre
Drama
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands