Looper

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Joe is een Looper, een huurmoordenaar. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven, totdat hij de enige regel voor Loopers overschrijdt: laat je doelwit nooit ontsnappen, zelfs al ben je het zelf. Op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden, wat volgt is een spannende achtervolging en een zoektocht naar een oplossing om het brein achter het illegale tijdreizen te slim af te zijn.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen
Thijs Damen

Een van de betere films van het afgelope jaae

keigoed

The Cult Corner

In een rechtvaardiger wereld was LOOPER de zomerhit van het jaar: origineel, intelligent escapisme, met hard geweld, maar ook het hart op de goede plaats. Rian Johnson is onze hoop voor de toekomst.

FilmTotaal

De menselijke kern die zich in dit deel openbaart, geeft het verhaal namelijk een extra diepte die alle tekortkomingen overschaduwt en van Looper zoveel meer maakt dan een standaard actiefilm.

FilmCentrum

In tegenstelling tot veel andere sciencefictionfilms krijgen we in Looper een toekomst te zien die niet eens zo heel erg verschilt met het heden, waardoor je je meer verbonden voelt met het verhaal en diens personages.

Het Parool

Johnsons derde film is amusanter dan de gekunsteld maffe voorgangers 'Brick' en 'The brothers Bloom', vooral in het eerste uur, waarin hij in navolging van Terry Gilliam het toekomstige Kansas City niet glanzend futuristisch, maar gruizig vervallen uitwerkt.

de Volkskrant

'Looper' laveert op vermakelijke wijze langs een berg onwaarschijnlijkheden.

Trouw

Hij speelt het klaar om allerlei films en genres in herinnering te roepen (...) en toch een heel eigenzinnige remix te maken, met een opvallende energie én fijngevoeligheid, iets wat lang niet te zien was in Amerikaanse actiefilms.

NRC Next

De uitkomst is even paradoxaal als elegant in deze slimste actiefilm van 2012.

Algemeen Dagblad

Zo vergezocht zie je het zelden. Regisseur Rian Johnson weet zijn film met allerlei bijzondere types te bevolken, waardoor zin verhaal wel blijft intrigeren.

Indebioscoop

De apotheose bevat de enige juiste actie om de cirkel van het intelligente verhaal rond te maken en bevestigt dat Looper een genreklassieker in wording is.

Looper online kijken
Jaar
2012
Duur
119 minuten
Genre
Actie
Science Fiction
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands