Hope Springs

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Kay en Arnold zijn dertig jaar met elkaar getrouwd. Het huwelijk is ingedut en eigenlijk kijken ze in de slaapkamer al jaren niet meer naar elkaar om. Wanneer Kay hoort van de beroemde relatietherapeut Bernie Feld, vindt ze het tijd om actie te ondernemen.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

FilmVandaag

Of het de therapeut gaat lukken dit totaal uit elkaar gegroeide stel weer nader tot elkaar te brengen moet je zelf gaan zien, maar ik verklap alvast dat de film Hope Springs maakt dat je je eigen partner opnieuw gaat waarderen. En zelfs het uiteindelijk erg voorspelbaar feelgood-einde aan de film doet daar niets aan af.

de Volkskrant

'Hope Springs' mag dan enkele Hollywoodtaboes willen doorbreken, de film wordt er niet spannender door. Integendeel: het verhaal over het dertig jaar getrouwde stel Kay en Arnold dat in therapie gaat om een seksuele impasse te doorbreken, kabbelt keurig door naar de verwachte slotscène, die verdacht veel weg heeft van een reclamefilmpje.

TV Krant

Desondanks is 'Hope Springs' een eerlijk portret van het huwelijk, met alle pijn en humor die erbij komt kijken.

NRC Next

Hope Springs is een echte acteursfilm: Streep en Jones zorgen ervoor dat de pijn en diep weggestopte emoties die tijdens de therapie naar boven komen in al hun nuances zichtbaar worden.

Trouw

Maar voor de acteurs moet je zeker naar 'Hope Springs'. De indrukwekkend gerimpelde Tommy Lee Jones weet prachtig raad met stille frustraties en ook met aarzelende vrijersvoeten.

Algemeen Dagblad

Het maakt van 'Hope Springs' een innemende en hartverwarmende film, met glansrollen voor Jones en Streep. Zij laten met zichtbaar plezier zien hoe een echtpaar dat na 31 jaar samen op dood spoor is beland, de liefde glansrijk terugvindt.

FilmTotaal

De grootste kracht van het gevoelige en innemende Hope Springs schuilt naast de uitstekende vertolkingen en het slimme scenario in de ongekende mate van herkenbaarheid. Al zullen vele stelletjes dat wellicht niet durven toegeven.

Veronica Magazine

Jones en Streep stelen gelukkig de show. Hij doet dat door een gevoelige laag onder zijn gebruikelijke mopperpot-routine te leggen, zij door te laten zien dat ze geen (valse) schaamte heeft.

Cinema.nl

Meryl Streep is goed als altijd. Of ze nu een te lieve huisvrouw of de Iron Lady speelt, het lijkt voor haar geen verschil te maken. Maar Tommy Lee Jones is een verrassing.

Hope Springs online kijken
Jaar
2012
Duur
100 minuten
Genre
Comedy
Romantiek
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands