The Dark Knight Rises

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Er zijn acht jaar verstreken sinds Batman in de nacht verdween als voortvluchtige. De wet die aan werd genomen, de Den Act, werkte tot de komst van een slinkse inbreker met een mysterieus motief.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen
Nafiesa Rasoelbaks

Episch

Wauw. Wauw. Wauw. Must see.

NU.nl

The Dark Knight Rises is een waardig slot én superieur zomervermaak.

8WEEKLY

The Dark Knight nog eens dunnetjes over. Helemaal niet erg. Als een filmmaker bereid is om Gotham City op deze spectaculaire wijze compleet te slopen, kan je alleen maar een diepe buiging maken. De laatste minuut biedt dan nog een overheerlijke toetje voor elke Batmanfanaat. Laat hij nou een deur open voor een deel vier?

de Volkskrant

Zeer vaardig geregisseerd, maar binnen de omheiningen van het popcorngenre. Alsof Nolan Batman tot slot weer aflevert voor de deur van de Warner-studio, waar men nu al over een nieuwe reeks mijmert. Hier heb je 'm weer, dit kun je er zoal mee doen. Nu jullie weer.

The Cult Corner

Het is tekenend voor Nolans Batmanserie: iedere film komt met boeiende politieke vraagstukken, maar doet er uiteindelijk niets mee. "Maakt een superheld de wereld echt beter? Verdient deze wereld het wel om gered te worden? Hoe ver kun je gaan om misdaad te bestrijden? Ach, wat maakt het uit, hier zijn wat explosies en achtervolgingen."

Sp!ts

Beter dan The Dark Knight Rises kan het namelijk bijna niet worden.

Cinema.nl

Dat hij ook nog eens een meester is in het creëren van fraaie actiescènes maakt van The Dark Knight Rises de must see blockbuster van het zomerseizoen.

De Telegraaf

Het zijn kanttekeningen bij een daverend slotakkoord. Bijna drie uur lang dendert The Dark Knight Rises over het scherm, gedirigeerd door een visionaire cineast die niet terugschrikt voor effectieve bombast. Hij levert er dé zomerfilm van 2012 mee af.

MovieScene

Nolan heeft met deze film een nieuwe mijlpaal bereikt. In deze film biedt hij de kijker ook zoveel voldoening dat zelfs de obligate wens van een verdere sequel of spin-off overbodig lijkt.

Filmpjekijken.com

Nolan weet met al deze middelen op magistrale wijze de vraagtekens en eventuele losse eindjes van deel 1 en 2 te verweven tot een formidabele conclusie waar menig bezoeker nog dagen bij stil zal blijven staan. En geeft bovendien in het laatste slotakkoord opzichtig de hele franchise met een grote strik erom terug aan Warner Bros. Want Nolan mag dan misschien klaar zijn met de gevleugelde held, wij nog lang niet

Veronica Magazine

Het is alles wat je ervan had gehoopt, en een paar dingen die je misschien niet had verwacht...

Het Parool

Als iemand zich naast Batmanvertolker Christian Bale goed laat gelden, is het Anne Hathaway, die in haar catsuit het sombere universum van Nolan binnenwandelt en met een aangenaam speels optreden enig licht in de duisternis brengt. Dat werd tijd.

Cinemagazine

The Dark Knight Rises? is de ultieme zomerblockbuster. Gaat dat zien!

Metro

Nagenoeg alles klopt aan dit waanzinnige epos

FilmCentrum

We wisten het stiekem al een tijdje, maar je bent van harte welkom in het gezelschap van de grootste filmmakers aller tijden, meneer Nolan.

Algemeen Dagblad

Pas in het laatse uur trekt Nolan alle registers open.

Trouw

Het maakt Nolans Batman0film interssanter dan het reguliere Hollywood-vertier dat vaak ergens op highschool-niveau blijft steken.

NRC Next

Dit is storytelling, zoals dat momenteel in het filmjargon heet, van het allerhoogste niveau.

The Dark Knight Rises online kijken
Jaar
2012
Duur
164 minuten
Genre
Actie
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD