Intouchables

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippe’s stijve huishouden binnen de kortste keren op z’n kop. Maar ook Driss’ leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen
Johan Kool

jk

Ik

Simon Colijn

Super!

Goede film en ga hem zeker nog een kijken!

Nafiesa Rasoelbaks

Mooi!

Mooiste film van 2012. Deze moet je echt gezien hebben.

Richard van Gen dt

topper!!

trek in de zomer.

Thomas van de van de van de Weerd

Super

Snel weer eens kijken

FilmTotaal

De film serveert in plaats daarvan tal van prettig te bekijken situaties en kabbelt daarmee lekker voort zonder al te veel op een plot te focussen. Precies de juiste omstandigheden waaronder een vriendschap als deze op geloofwaardige wijze tot volle wasdom kan komen.

NU.nl

Het is een eenvoudig feel good-verhaaltje en het slot is een beetje zoet, maar de chemie tussen die twee is onweerstaanbaar

Movie 2 Movie

'Intouchables', hoewel niet geheel gespeend van stereotypes, tracht deze toch vooral te doorbreken. De film speelt knap met kijkersverwachtingen en lost ze even zo vaak wel als niet in, waardoor je continu onzeker blijft over de voortgang. Dat maakt dat de film een zinderende spanning blijft behouden. Een spanning die regelmatig met opzet geneutraliseerd wordt met heerlijke humor.

The Cult Corner

Buiten dit maatschappelijke debat is deze vierde film van het regisseurs duo Toledano en Nakache door de hartverwarmende chemie en geslaagde afwisseling van drama en humor vooral de feelgood film van het jaar.

De Telegraaf

De werkelijke hoofdpersonen zullen met groot genoegen naar Francois Cluzet en Omar Sy als hun alter ego?s op het witte doek hebben gekeken.

de Filmkrant

De uitvoering is echter onweerstaanbaar en François Cluzet en Omar Sy schitteren. Je ziet het juist in zo'n slotscène die eigenlijk iets te zoetsappig is: Cluzet en Sy hebben daarvoor zelfs geen woorden meer nodig. Zij zorgen voor de vonk.

MovieScene

Na het mooie klassieke The Artist laat Frankrijk hiermee zien dat ze ook met een sterke eigentijdse film een breed publiek weet aan te spreken zonder concessies te doen aan de film zelf.

Filmpjekijken.com

Het is één van die meesterwerkjes die laten zien waarom film zo mooi is: je gaat in een bioscoopstoel zitten, verliest je in een verhaal, gaat houden van de personages en je komt de bioscoop uit als een vrolijk mens. Wat wil je nog meer?

Veronica Magazine

Warmte, humor en een slot dat je hart met succes beroert: dit heeft alles wat bij een feelgoodfilm hoort.

TV Krant

'Intouchables' gebruikt clichés, maar is absoluut onweerstaanbaar.

Intouchables online kijken
Jaar
2011
Duur
112 minuten
Genre
Comedy
Arthouse
Pathé publiek
Taal
Frans
Ondertitels
Nederlands