Bennie Stout - De Grote Film van Sinterklaas

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

De avonturen familiefilm Bennie Stout speelt zich af in de jaren ’30. Benjamin Stout doet zijn naam vaak eer aan. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakt trapauto, zet hij de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennie’s vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen. Bennie heeft nu nog maar één wens: Sinterklaas moet er voor kunnen zorgen dat zijn vader snel thuis komt zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren. Al snel komt Bennie erachter dat het niet zo makkelijk is. Hij besluit zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft zijn naam bij de 'stoute kinderen' in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als 'stout jongetje' moet hij in de zak mee naar Spanje…

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Movie 2 Movie

?Bennie Stout? is een hartverwarmende, vrolijke en nostalgische familiefilm. Wie veel waarde hecht aan familietradities, doet er goed aan in 2011 een nieuwe te starten.

Metro

Bennie Stout is een heerlijke kinderfilm. Ademt de juiste sfeer. Het verhaal speelt zich af in de jaren dertig en dat idee is goed geslaagd door de inzet van zeepkisten, trapauto?s en boze bakkersvrouwen. Bovendien heeft Hanna Verboom een verrassende rol: een overbezorgde moeder met geldzorgen.

NeerlandsFilmdoek.nl

Bennie Stout straalt een aanstekelijke energie uit. Zo zien we dat graag bij een jeugdfilm.

Movie sense

Ondanks de overbodige musicalelementen doet Johan Nijenhuis waar hij goed in is: het bieden van mooi familievermaak.

Veronica Magazine

Bennie Stout doet een beetje denken aan Pietje Bell en Kruimeltje: leuk gedaan, maar door zijn oubolligheid vooral geschikt voor kinderen en hun grootouders.

FilmTotaal

Het is Nijenhuis te prijzen dat hij in deze moeilijke tijden van economisch zwaar weer en normvervaging de tradities en ouderwetse gezelligheid in ere heeft willen houden. Toch had hij er een stuk creatievier mee kunnen omspringen. Op dat vlak kan hij nog veel leren van vakbroeder Dick Maas

Bennie Stout - De Grote Film van Sinterklaas online kijken
Jaar
2011
Duur
93 minuten
Genre
Familiefilm
Kinderfilm
Pathé publiek
Taal
Nederlands