The Avengers

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Wanneer een onverwachte vijand de aarde bedreigt, brengt Nick Fury, leider van geheime spionnen-organisatie SHIELD, een uitzonderlijk maar ijzersterk team samen om de wereld te redden van de ondergang samen: Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen
Sabine Grooten-Baltjes

Geweldige film!

Van begin tot het eind erg spannend! Niet mijn ding, Super Helden Films, maar vond deze geweldig goed! Vooral onze grote favoriet, "De Hulk". Zou hem zo NOG eens kijken ha ha ha :-)

Algemeen Dagblad

Iedereen die dit maar onzin vindt, heeft groot gelijk, maar dan is het in elk geval wel goed gemaakte onzin, vol duizelingwekkende special effects.

Nieuwe Revu

Dit is een Amerikaanse superheldenfilm, en niet zomaar eentje, maar een confrontatie waar fans jaren naar uit hebben gezien.

Schokkend Nieuws

THE AVENGERS is te lang, maar vervelen doe je je niet

FilmTotaal

The Avengers is een geslaagd staaltje teamwork, waarbij de steracteurs elkaar niet verdrukken voor de meeste schermtijd.

NU.nl

The Avengers werkt beter als komedie dan als actiefilm, al maakt de slotconfrontatie in Manhattan een hoop goed

de Volkskrant

Bovendien leidt dit alles tot een eindscène die een weinig origineel maar wel indrukwekkend feest van destructie is: in een gigantisch gevecht gaat New York aan barrels, waarbij niemand op een burgerslachtoffer meer of minder kijkt. Whedon beweegt daarbij virtuoos dan weer met de ene, dan weer met de andere 'vergelder' mee zonder dat de kijker in dit pandemonium de kluts kwijt raakt.

The Cult Corner

Whedon doet dus wat velen voor onmogelijk hielden en daarvoor verdient hij lof.

Sp!ts

Voeg daarbij een goed geschreven script, scherpe, geestige dialogen ? fans van Whedon zullen zijn stijl direct herkennen ?, veel actie en mooie special effects, en je hebt een film die niet alléén voor comicfans de moeite meer dan waard is.

Cinema.nl

The Avengers is op zijn best waar de superhelden van zelfspot getuigen

De Telegraaf

The Avengers maakt de helden interessant en aansprekend, doordat de film minstens zoveel aandacht besteed aan hun menselijke zwakheden als aan hun superkrachten.

MovieScene

The Avengers slaagt erin om alle belangrijke personages met elk hun eigen voorgeschiedenis een belangrijk plekje in de film te geven. Hun onderlinge gekissebis en humor maken de film tot een succesnummer

Filmpjekijken.com

The Avengers is een absolute must-see!

Veronica Magazine

Bovendien snapt hij wat de fans willen zien: veel hard-tegen-hard-actie en daar hoort uiteraard ook gestoei tussen Iron Man, Hulk, Thor en Captain America bij. Zulke reusachtige ego?s botsen nou eenmaal. Dat is niet alleen spectaculair, maar ook nog eens erg grappig.

Het Parool

De enerverende scène waarin de groene kolos korte metten maakt met een goddelijke slechterik, is op zichzelf al de prijs van het bioscoopkaartje waard.

Cinemagazine

Hoewel ?The Avengers? met ruim 140 minuten aan de lange kant is vliegt de film voorbij, met dank aan geslaagde actiescènes en een grote dosis humor.

The Avengers online kijken
Jaar
2012
Duur
141 minuten
Genre
Actie
Science Fiction
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD