Taped

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Johan en Saar doen een laatste poging om hun huwelijk te redden door samen op vakantie te gaan naar Buenos Aires. Als belofte aan hun dochter registreren ze hun activiteiten met een videocamera. Wanneer ze echter per ongeluk een gruwelijke moord vastleggen, moeten ze vluchten om in leven te blijven.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Het Parool

Taped ademt het misverstand dat in een rollercoaster alles is geoorloofd, omdat de kijker zijn verstand toch op nul zet

Metro

Taped bewijst dat de Nederlandse filmindustrie wel degelijk in staat is om een meeslepende thriller te maken.

Sp!ts

Bovendien durft Taped - zonder iets te verraden - als de (erg leuk gevonden)climax nadert verder te gaan dan de meeste Amerikaanse films waar het gaat om de ontberingen die het koppel moet doorstaan op hun vlucht voor de politie.

FilmTotaal

Taped is spannend, goed geacteerd door Susan Visser en Barry Atsma, kent wat aardige actiescènes en zit gewoon uitstekend in elkaar.

NU.nl

Het is vaker gedaan en je moet een aantal onwaarschijnlijkheden voor lief nemen (waarom geven ze dat filmpje niet gewoon af?), maar spannend wordt het daarna wel.

de Volkskrant

Dat relatieproblemen in het niet vallen bij een levensbedreigend avontuur, wordt er wel erg hard ingehamerd.

NeerlandsFilmdoek.nl

Toch is Taped over de hele linie een onderhoudende, pakkende thriller. Van Rooijen houdt de vaart er goed in, het camerawerk is uitstekend, en de twee hoofdrolspelers spelen zo overtuigend dat je nooit te lang hoeft te twijfelen over de wentelingen in het verhaal.

Cinema.nl

De emotionele climax is daardoor eerder lachwekkend dan bevrijdend. Het gekunstelde dertien-in-een-dozijn-einde is de tenenkrommende druppel.

De Telegraaf

Voorafgaand aan een (toch ook weer) aardig bedachte finale confrontatie op het vliegveld, veroorlooft Taped zich een paar hinderlijke ongeloofwaardigheden.

MovieScene

De combinatie van stijlen en indrukwekkende lange shots zorgen voor een sterke ondersteuning van het simpele, doch spannende plot. De toekomst zal uitwijzen wat de regisseur nog meer in zijn mars heeft.

Filmpjekijken.com

De film van Diederik van Rooijen zal vast veel kijkers trekken, want de naam Barry Atsma op je poster garandeert kaartverkoop. Maar de film zal hetzelfde resultaat hebben als de meeste enge dromen. Je bent 'm vijf minuten na afloop vergeten.

Veronica Magazine

Puntje van je stoel-werk!

Taped online kijken
Jaar
2012
Duur
81 minuten
Genre
Thriller
Nederlandse Film
Pathé publiek
Taal
Nederlands