Extremely Loud & Incredibly Close

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

De elfjarige Oskar Schell is een bijzonder kind: amateur uitvinder, Francofiel en pacifist. Na het vinden van een mysterieuze sleutel, afkomstig van zijn in het World Trade Center omgekomen vader, begint voor hem een wonderbaarlijke zoektocht door de vijf wijken van New York City. Tijdens deze reis ontmoet hij een bonte stoet van mensen die allemaal op hun eigen manier proberen te overleven. Uiteindelijk brengt de tocht hem terug naar de plek waar hij is begonnen, maar met de troost van de meest menselijke eigenschap: Liefde.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Het Parool

Weinig realistisch, maar dat is het punt ook niet. Veel meer dan de roman probeert de film de wonden te helen; de zoektocht is het doel, de 'Blacks' staan voor de New Yorkers en de uitkomst is wat de Dr. Phils van deze tijd closure noemen.

Filmpjekijken.com

Hoewel de film langzaam op gang komt, is blijven kijken zeker de moeite waard. Uiteindelijk komen de verhaallijnen samen en zul je zelfs tevreden zijn met het lot van Oskar.

Veronica Magazine

Een veelbelovend verhaal, maar de aanpak is zó zwaar­moedig, dat het allemaal samenklontert tot een log en opgeblazen geheel, waardoor dit toch zo beladen onderwerp van alle emotie wordt beroofd.

TrosKompas

Deze film is niet extreem goed en komt daar zelfs niet dichtbij.

TV Krant

Zijn rol is het absolute hoogtepunt van het tegenvallende ?Extremely loud & incredibly close?.

FilmTotaal

Daldry treft op het emotionele vlak dikwijls de juiste toon, zonder te verzanden in vals sentiment. Het schrijf- en acteerwerk in afzonderlijke scènes is vaak schitterend. Het laat een persoonlijk drama zien dat zich aftekent tegen een catastrofale gebeurtenis die de wereld voorgoed heeft veranderd. Extremely Loud & Incredibly Close wil alleen maar geen eenheid worden.

Movie 2 Movie

Gelukkig houden anderen de film toch overeind (al had er veel meer ingezeten). Het mooie camerawerk van Chris Menges geeft New York alle ruimte om te schitteren en er zijn fijne bijrolletjes van steracteurs als Viola Davis, Jeffrey Wright en John Goodman. Maar het is Von Sydow die de film van een broodnodige dosis humor en relativering voorziet.

8WEEKLY

En betoverend is Extremely Loud, Incredibly Close zeker

de Volkskrant

Onhandig ingepaste, veelal overbodige flashbacks naar de rampdag doorbreken de spanningsopbouw, en maken Extremely Loud & Incredibly Close te fragmentarisch om meer los te maken dan oppervlakkige gevoelens.

Cinema.nl

Zelfs topacteurs als Max von Sydow, Viola Davis, Jeffrey Wright en John Goodman kunnen de film niet laten sprankelen.

De Telegraaf

Stephen Daldry heeft Foers bestseller op een waardige en fraaie manier verfilmd. Of het ook recht doet aan de gevoelens van de nabestaanden, kunnen alleen zij beoordelen.

de Filmkrant

Een echte regisseur weet dat film alleen tijd en ruimte kan geven. Daldry doet geen van beide.

Extremely Loud & Incredibly Close online kijken
Jaar
2011
Duur
129 minuten
Genre
Drama
Avontuur
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD