The Help

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

The Help speelt zich af in de jaren ‘60 in de stad Mississippi. Emma Stone speelt de rol van Skeeter, een meisje uit het zuiden van het land die midden in de maatschappij staat. Ze is net klaar met studeren en heeft besloten om schrijfster te worden. Ze zet het leven van haar vrienden en de stad Mississippi op zijn kop wanneer ze besluit een groep zwarte vrouwen te interviewen die hun hele leven hebben gewijd aan het helpen van families uit het zuiden.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Sp!ts

Als feelgood-film werkt The Help op alle fronten en de kans is groot dat de onderhoudende, knap gemaakte tragikomedie het in Nederland net als in de Amerikaanse bioscopen erg goed gaat doen.

Film1.nl

Het gevoelige verhaal, de goed uitgewerkte personages en de innemende vertolking ervan maken The Help een instant klassieker.

Het Parool

The help is een glimmend plaatjesboek, dat het politieke systeem van segregatie opdient als een niet al te zwaar verteerbaar gerecht.

FilmTotaal

Het is geen perfecte film, maar wel eentje die je (met name dankzij de formidabele rol van Davis ) nog lang zal bijblijven

NU.nl

The Help is kortom een echte Oscarfilm, met alle voor- en nadelen die daarbij horen.

Movie 2 Movie

Misschien is de aanpak niet altijd even subtiel, maar de fantastische cast weet dat kleine minpuntje eenvoudig te verbloemen. Vooral Viola Davis maakt diepe indruk. Een (tweede) Oscarnominatie zou zeker verdiend zijn!

8WEEKLY

Als de kijker bereid is de werkelijke geschiedenis buiten beeld te houden, kan deze met volle teugen genieten van een knap gemaakte, goed geacteerde en vooral onderhoudende film.

de Volkskrant

Gelukkig blijven Davis en Spencer fantastisch om naar te kijken; Davis om haar gedempte, maar daarom niet minder intense spel, en Spencer omdat ze juist zoveel energie en elektriciteit in haar vertolking stopt.

Cinema.nl

Het is dankzij de actrices Viola Davis en Octavia Spencer, die een andere dienstmeid speelt, dat The Help het drama-van-de-weekgevoel ontstijgt. Ongetwijfeld gaan er enkele Oscarnominaties volgen

de Filmkrant

Maar wie op de vierkante centimeter kijkt ziet een aantal genuanceerde en kleurrijke portretten van outsiders, waaruit blijkt hoe akelig diepgeworteld het verlangen is om de 'ander' te verstoten

The Help online kijken
Jaar
2011
Duur
146 minuten
Genre
Drama
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD