Final Destination 5

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Als je denkt de dood te slim af te kunnen zijn, dan heb je het mis. In Final Destination 5 dreigt het noodlot genadeloos toe te slaan voor een groep collega’s onderweg naar een bedrijfsuitje. Tijdens de busreis krijgt Sam een visioen waarin hij en zijn vrienden sterven in een afschuwelijk ongeluk wanneer een brug op huiveringwekkende wijze instort. De nachtmerrie dreigt niet lang daarna werkelijkheid te worden.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Veronica Magazine

Een fijne verrassing dat deze nieuwe de gouden formule weer als vanouds omarmt. Dat betekent dus meer bizarre, brute ongelukken, want zo zet de dood de boel recht met een groepje tieners dat ook in deze film weer op het nippertje ontsnapt aan een ramp. Dit ongeluk op een hangbrug is schitterend in al z?n gruwelijkheid, maar ook de andere doodssmakken in bloederig 3D mogen er zijn

De Telegraaf

Het bloed spat in deel vijf van het scherm en de lichaamsdelen van volkomen inwisselbare personages worden de zaal in geslingerd, opzichtig doorboord of tot pulp verpletterd. Eng is dat al lang niet meer. Amusant nog wel, voor wie de lol ervan wil inzien.

Film1.nl

Dit vijfde deel weet nooit echt spannend of eng te worden, hoeveel ongelukken met turntoestellen, acupunctuurnaalden of ooglasers je ook uit de kast trekt. Prettig is wel dat elk deel weer met een schone lei begon en dus prima te volgen is als je nog nooit je vingers aan een Final Destination hebt willen branden.

NU.nl

De Final Destination-serie loopt al vanaf 2000. Elf jaar geleden was het nog eng, nu is het leedvermaak. Het is met de franchise al net zoals met deze personages: het moet een keertje afgelopen zijn. You can?t cheat death. Maar het is leuk het ze te zien proberen.

Movie sense

Final Destination 5 is veel van hetzelfde, maar de verbluffend strak geregisseerde opening in de film van een brug die instort, tezamen met een parodie op het eerste deel én de tour de force van één van de hoofdpersonages maakt van Final Destination 5 een aardige afsluiting van de serie. Meer ook niet. Of is er dan toch een zesde deel te verwachten?

Schokkend Nieuws

Dat Quale daarom nog geen goede regisseur is, blijkt vooral uit de volkomen ongeïnspireerde praatscènes tussendoor en de scènes waarin de regisseur zijn bedoelingen probeert te verbergen om naar een verrassing toe te werken. Dat kan hij niet.

Final Destination 5 online kijken
Jaar
2011
Duur
92 minuten
Genre
Horror
Thriller
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD