I Don't Know How She Does It

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Kate is een drukbezet en succesvol manager bij een financieel management bedrijf en de moeder van twee kleine kinderen. Ze kan het overzicht houden tussen 9 verschillende valuta’s in 5 verschillende tijdzones, maar ook zichzelf en haar kinderen ‘s ochtends binnen een halfuur klaar hebben staan voor vertrek. Ze liegt tegen haar moeder over hoeveel tijd ze met haar kinderen spendeert, doet buikspieroefeningen in de vergaderruimte en probeert daarnaast ook nog een verleidelijke vrouw te zijn voor haar liefdevolle man Richard. Wanneer Kate een belangrijke zaak krijgt toegewezen waarbij ze regelmatig naar New York moet reizen, zien zij en Richard elkaar nog minder, wat hun huwelijk flink op de proef stelt. En alsof deze situatie nog niet lastig genoeg is, blijkt haar zeer aantrekkelijke nieuwe zakenpartner Jack ook een onverwachte bron van verleiding…

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen
hetty van zee

echte familie film.

Een hele warme film om met de hele familie op de bank ,met popcorn en een colaatje te bekijken,(en goed gespeeld)

Veronica Magazine

Wat overblijft is een wat zouteloze romcom, die af en toe voor krullende mondhoeken zorgt, maar een schaterlach blijft jammer genoeg achterwege.

Het Parool

Dat is misschien wat ouderwets, maar niet onsympathiek.

FilmTotaal

Het enige wat wel duidelijk wordt, is dat Parkers dagen als Carrie definitief zijn geteld. De houdbaarheidsdatum van dat typetje is nu toch echt verstreken

de Volkskrant

De tandeloze komedie is het bewegende equivalent van een vrouwenblaadje van jaren geleden, inclusief gedateerde wijsheden over man-vrouw-verschillen, tenenkrommende nepinterviews en 'grappige' tekstjes in beeld. En Parker is op beide vlakken te ongeloofwaardig om het welkome rolmodel te kunnen zijn.

I Don't Know How She Does It online kijken
Jaar
2011
Duur
89 minuten
Genre
Comedy
Romantiek
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands