Hall Pass

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Beste vrienden Rick en Fred zijn allebei al jaren getrouwd. Ze houden van hun vrouw, maar hebben bepaald niet hun ogen in hun zak zitten en kijken voortdurend naar andere vrouwen. Hun vrouwen zijn dit seksistische gedrag spuugzat en nemen een moedig besluit om hun huwelijk nieuw leven in te blazen… Ze geven hun mannen een 'Hall Pass': één week de vrijheid om alles te doen wat ze willen, zonder enige verantwoording te hoeven afleggen. Zeven dagen om te ontdekken wat ze nou al die tijd hebben gemist… of voor altijd en eeuwig stoppen met om zich heen te kijken. Dit lijkt in eerste instantie een droom die uitkomt voor Rick en Fred. Maar ze komen er al snel achter dat hun beeld van het vrijgezellenleven – en van zichzelf – totaal niet overeenkomt met de realiteit.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Sp!ts

Het gegeven zou, mits tot in het extreme doorgevoerd en uitgevoerd met de beste acteurs, een hilarische film op kunnen leveren. Maar allebei die elementen ontbreken een beetje in Hall Pass.

De Telegraaf

Hall Pass is vaak zo waanzinnig plat dat het hilarisch wordt en soms zo volkomen idioot dat je er onwillekeurig om moet grinniken. Toch heeft deze komedie ook een kloppend hart.

Algemeen Dagblad

Hall Pass voelt als de zoveelste variatie op een inmiddels wel heel bekend thema. En als dan de uiteindelijke boodschap wel heel oubollig en truttig blijkt, verlangen we terug naar het eerdere werk van de Farrelly broers.

The Cult Corner

Wilson en Sudeikis zijn bij vlagen zeer geestig als Rick en Fred, maar de personages zijn gewoon niet interessant genoeg om anderhalf uur mee door te willen brengen.

FilmTotaal

Het probleem met deze komedie is dat het verhaal niet boeiend genoeg is om een dikke anderhalf uur de aandacht vast te houden.

NU.nl

Het getuigt misschien allemaal niet van originaliteit, laat staan van goede smaak, maar om goede smaak valt nu eenmaal meestal niet te lachen.

Film1.nl

Hall Pass gaat gebukt onder het onoverkomelijke probleem dat de sterke momenten de voor de hand liggende humor opheffen.

de Volkskrant

De makers tonen geen vakwerk in de veel te gemakzuchtige scenarioconstructie en matig uitgewerkte bijpersonages.

Het Parool

Op weg naar de keurig behoudende moraal zwabbert het scenario alle kanten op en valt er incidenteel hard te lachen om bijrolspelers.

TVFilm

De versierpogingen leveren hilarische scènes op. Ondanks dat het soms wat braaf is, komen er goed getimede grappen voorbij.

TV Krant

Als aandoenlijke grappen niet meer werken, zetten de regisserende Farrelly-broertjes maar wat graag hun handelsmerk in: lekker lompe lol. En het werkt!

Hall Pass online kijken
Jaar
2011
Duur
105 minuten
Genre
Comedy
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD