Midnight in Paris

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Gil is een aspirant schrijver die met zijn verloofde Inez en haar ouders een bezoek brengt aan de stad van de liefde. In tegenstelling tot de welgestelde Inez, die niets ziet in een onzeker kunstenaarsbestaan, valt Gil direct na aankomst al voor de artistieke charme van de lichtstad. Wanneer hij tijdens een nachtelijke wandeling op een wel heel bijzondere wijze wordt meegevoerd in de bruisende geschiedenis van Parijs, is dit voor Gil reden om zijn huidige situatie eens onder de loep te nemen: is het leven daar nu echt zoveel mooier, of lijkt dat maar zo?

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Movie 2 Movie

Als kijker vraag je je misschien angstig af wanneer de muziek stopt. Desondanks is het best lekker om dat, anno nu, nog mee te kunnen maken.

Cinema.nl

De reeks ontmoetingen zijn soms hilarisch, maar de film mist een groot verhaal. Uiteindelijk is Midnight in Paris een aaneenschakeling van cameo?s.

Veronica Magazine

Dit is zijn zoveelste recente productie die aangenaam is zonder bijzonder te zijn, en boordevol prachtige plaatjes zit waar we allemaal een vakantiegevoel van zullen krijgen

Het Parool

Het is een plezierige film om te zien; het type film om, op zijn Parijs, doorheen te flaneren.

FilmTotaal

Heel erg diep gaat dit ook weer niet, maar dankzij de exquise manier waarop Woody zijn fantasie over historisch Parijs heeft vormgegeven en de humor die hij uit de galerij van grootheden haalt, is het een van zijn fijnste films in tijden.

Midnight in Paris online kijken
Jaar
2011
Duur
94 minuten
Genre
Comedy
Romantiek
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands