Total Recall

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Fabrieksmedewerker Quaid is toe aan de perfecte vakantie om even aan het dagelijks leven te ontsnappen. Het bedrijf Rekall kan zijn droom van een leven als superspion werkelijkheid maken. Maar dan gaat alles verkeerd en probeert opeens iedereen Quaid te vermoorden.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Veronica Magazine

Het futuristische uiterlijk van de film overstijgt dat van het origineel met gemak, al lijkt het wel erg op de sfeer van Blade Runner. Maar Quaids doel voelt minder urgent aan, waardoor de spanning wegebt.

Het Parool

Total Recall is een product van de firma Kraak noch Smaak, waarin de obligate knipogen naar Verhoevens versie vooral benadrukken hoe flets en klootloos diens navolgers te werk gaan.

Film-O-Rama

Toch is Total Recall geen rampzalig debacle, het is allemaal aardig gefilmd en de acteurs doen - buiten Cranston die geen ruimte krijgt - wat ze moeten doen. En heb je om de een of andere kierewiete reden het origineel nog nooit gezien, dan kan het zelfs een goede film zijn. Maar anders is er eigenlijk maar één zinnig woord dat Total Recall perfect omschrijft: zinloos.

NRC Next

Volstrekt overbodig, deze remake. Het zal zijn geld wel opbrengen.

Schokkend Nieuws

De wereld van The Colony is duister en deprimerend (het regent in de film sowieso voortdurend), maar de decadentie van het origineel is ver te zoeken: het is allemaal net iets te klinisch en te gelikt. Bloedeloos, als de robots die Farrell en Biel bevechten.

FilmTotaal

Onder de streep scoort Total Recall net een voldoende. Het twee uur klokkende adrenalineshot is namelijk heerlijk popcornvermaak.

NU.nl

De nieuwe Total Recall is een degelijke actiefilm, maar zonder de subversiviteit die Verhoevens film zo speciaal maakte.

de Volkskrant

Ook de acteurs stellen unaniem teleur: Farrells spel beperkt zich tot een knik in de dichtbegroeide wenkbrauw - wat maak ik nou toch weer mee?

The Cult Corner

Dat is dan ook het enige aan de film dat bijzonder te noemen is. Verder is het een uiterst generieke, sfeerloze actiethriller. En wat je ook van Verhoevens film kan zeggen, generiek en sfeerloos is hij bepaald niet. Vergeten dus, die remake, en gewoon het origineel herkijken

Sp!ts

Toch voelt Total Recall uiteindelijk vooral als een overbodige remake van een film die anno 2012 wellicht wat gedateerd aandoet, maar die na een kwart eeuw nog wel weet te boeien en overtuigen

Cinema.nl

Die vraag doet er minder toe, nu de psychologie van de personages van Colin Farrell en zijn twee brunettes (Jessica Biel en Kate Beckinsale, Wiseman?s vrouw) kopje onder gaat in actie en visueel spektakel.

De Telegraaf

Een schrijnend gebrek aan originaliteit, humor en een heldere verhaallijn maken van deze remake een wat lange en eentonige achtbaanrit door het schemerduister van waan en werkelijkheid.

MovieScene

Door alle aanpassingen is Total Recall moeilijk te herkennen als remake en slaat als alleenstaande film de plank mis.

Total Recall online kijken
Jaar
2012
Duur
114 minuten
Genre
Actie
Science Fiction
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD