Men in Black 3

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Nadat Boris the Animal uit een zwaar bewaakte gevangenis ontsnapt gaat hij terug in de tijd om de geschiedenis te veranderen door agent K. te vermoorden. Agent J. moet achter hem aan naar de beginjaren van de MIB.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Schokkend Nieuws

Dat de grote verrassing er wel vanaf is mag de pret niet drukken. Het eerste deel blijft onovertroffen, maar MEN IN BLACK III is leuk genoeg.

FilmTotaal

De film had zeker baat gehad bij meer urgentie, een interessantere schurk en wat minder sentiment tegen het einde, maar al met al is Men in Black 3 leuk genoeg om zich een waardiger opvolger van het origineel te noemen dan zijn voorganger.

NU.nl

Het gegeven was 15 jaar terug hilarisch, maar de Mannen in het Zwart en hun buitenaardse kwelgeesten blijken toch minder toekomstbestendig. MIBIII is zeker beter dan MIBII, maar het origineel blijft onovertroffen.

de Volkskrant

resultaat is onverwacht geestig en plezierig. De onderkoelde humor en het prettig absurdistische verhaal - dat knap wordt rondgebreid, ook al komen er tijdreizen aan te pas - doen recht aan de komische talenten van Smith, Jones en Josh Brolin, die een jongere versie van K speelt. Dat Sonnenfeld op het eind ook nog weet te ontroeren, is een extra verrassing.

The Cult Corner

Zo leuk als deel één wordt het nooit meer, maar MIB3 slaagt erin de slechte smaak van het tweede deel weg te spoelen en ons economisch te onderhouden met een lekker snel verteld popcornverhaal.

Sp!ts

Vanaf de proloog ademt Men in Black 3 (in 3D) de sfeer van het origineel. De chemie tussen Smith en Jones is er nog steeds en hoewel het eerste half uur vooral een herhaling van zetten is (exploderende illegale aliens, Jones die nukkig doet), is het eerder een feest van herkenning dan een bloedeloze kopie van bekende scènes

Cinema.nl

De Lady-Gaga-en-Justin-Bieber-zijn-buitenaards-grappen zijn inmiddels wat uitgekauwd, en ook niet alle tijdreishumor werkt even goed, maar Smith maakt veel goed met zijn komische timing.

De Telegraaf

Niet alleen is de acteur zowel fysiek als vocaal het evenbeeld van Jones, tevens geeft Brolin een nieuwe, frisse impuls aan de chemie tussen de immer kibbelende J en K. Een chemie die - ondanks alle fraaie special effects - dé grote kracht van de Men in Black-reeks blijft.

MovieScene

De vloek van 'het derde deel' heerst ook over deze film. Men in Black 3 is futloos, inspiratieloos; kortom een rommeltje. Vooral Will Smith zal toch echt beter zijn best moeten doen en niet alleen moeten leunen op het trekken van gekke bekken. Het publiek wordt er namelijk net zo chagrijnig van als zijn partner in de film.

Veronica Magazine

Die sprong in de tijd blijkt een gouden greep. Het geeft regisseur Barry Sonnenfeld de kans om allerlei historische gebeurtenissen met veel humor in een nieuw licht te plaatsen, maar ook om Smith te koppelen aan de jonge versie van agent K.

Het Parool

Het leidt tot een finale die niet alleen humor en spektakel biedt, maar zowaar ontroering teweegbrengt en dat is veel meer dan van een melkkoe uit Hollywood verwacht kon worden. Dat het prachtig gereconstrueerde tijdsbeeld van de jaren zestig er ook in 3D bijzonder kek uitziet, maakt Men in black 3 tot een in alle opzichten verrassend geslaagd vervolg.

Algemeen Dagblad

Op naar Men In Black 4. En graag een beetje snel!

Trouw

De 'mannen in het zwart' moeten het vooral hebben van droge humor zoals wanneer een meisje Will Smith verwart met Obama. Dat is een aardig grapje, maar aardiger wordt het niet

NRC Next

Een amusante actiefilm, maar te diffuus van opzet om veel indruk achter te laten.

Men in Black 3 online kijken
Jaar
2012
Duur
102 minuten
Genre
Science Fiction
Comedy
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD