Transformers: Age of Extinction

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Met de hulp van een groep nieuwe vrienden beginnen Optimus Prime en de Autobots aan hun meest gevaarlijke opdracht ooit; ze worden meegesleept in een oorlog tussen goed en kwaad, met als hoogtepunt een episch wereldwijd gevecht.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen
bas poiesz

coole film

coole film

Schokkend Nieuws

De onderdelen passen netjes in elkaar. Alles loopt gesmeerd. REAL STEEL drukt op de juiste knoppen

Veronica Magazine

Maar als de kleffigheid er eenmaal insluipt, is er zelfs voor de machtigste robo-bruut geen redden meer aan

Het Parool

Dat de kijker daarin meegaat, is te danken aan de plezierige chemie tussen Jackman en zijn jeugdige tegenspeler Dakota Goyo. Dankzij hen blijft de film onderhoudend. Al had er best een half uurtje van af gemogen

FilmTotaal

Het verhaal is platgetreden, dat zeker, en ook niet altijd even geloofwaardig (waarom moet een robot dingen aanleren als je ook gewoon een computerprogramma zou kunnen schrijven?), maar de film heeft een kloppend hart.

NU.nl

Real Steel drukt op de goede knoppen en vroeg of laat gonzen al je sensoren en circuits voor Charlie, Max en hun wonderbaarlijke schrootscharminkel Atom.

Movie 2 Movie

Mede door het werk van voormalig bokskampioen Sugar Ray Leonard, die de vechttrainingen en de "moves" van de robots verzorgde, ziet het er allemaal zo realistisch uit dat het niet eens zo heel moeilijk is voor te stellen dat - met de voortschrijdende technologie - in de toekomst metershoge robots tegen elkaar gaan vechten. Tot die tijd dan maar op film, met het zeer vermakelijke ?Real Steel'.

Sp!ts

Nee, deze film zal niet de boeken ingaan als meesterwerk voor de jeugd. Jongetjes en meisjes die dol zijn op robots en vechten maar die van hun ouders nog niet naar Transformers mogen, worden met Real Steel echter op hun wenken bediend.

De Telegraaf

Zo drukt regisseur Shawn Levy telkens op tijd de emotionele knoppen in. En al zijn de patronen herkenbaar, met name uit Rocky, ze werken onveranderlijk. We leven mee met de omzwervingen van Charlie en Max

Transformers: Age of Extinction online kijken
Jaar
2014
Duur
159 minuten
Genre
Science Fiction
Actie
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD