Mission: Impossible - Ghost Protocol

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

De Impossible Mission Force (IMF) wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een internationaal terroristisch complot en op non-actief gezet. Ethan Hunt komt in het geheim samen met zijn nieuwe team om de naam van IMF te zuiveren.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Het Parool

Ghost protocol is hoogst amusant, maar het blijft een stervehikel naar vertrouwd recept, dat erop is gericht om Cruise te laten schitteren.

FilmTotaal

Hoe over de top de actie in M:I 4 ook is, de film brengt het zo goed en met zo veel plezier dat het moeilijk is er niet enthousiast in mee te gaan

NU.nl

Brad Bird. De maker van familieanimatiefilms als The Incredibles en Ratatouille bewijst zich met Mission: Impossible - Ghost Protocol volledig als actieregisseur.

Movie 2 Movie

Na een jaar waarin de liefhebber van de betere actiefilm het heeft moeten doen met het zeer matige werk van Michael Bay (?Transformers 3?) en een aantal half gelukte stripverfilmingen, is het een verademing om een film te zien in het genre die op ieder moment vermaakt en boeit

8WEEKLY

MI4 overtreft zeker de mindere tweede en derde film van de serie, maar geeft geen nieuwe glans voor het uitgemolken merk Mission: Impossible.

de Volkskrant

De vierde Mission: Impossible is een film die zichzelf niet al te serieus neemt, en dat is prettig; Ghost Protocol is een technisch superieure, vermakelijke opeenstapeling van onzin.

MovieSense

Op een paar kleine verbeterpunten na maakt Bird een erg goed live action-debuut met een paar enorm spectaculaire momenten.

Cinema.nl

De copieuze actie is inventief gefilmd, de locaties zijn exotisch en de acteurs prettig om te zien. Veel actiescènes zijn gefilmd in IMAX-formaat, en het loont beslist de moeite een zo groot mogelijk scherm op te zoeken.

Mission: Impossible - Ghost Protocol online kijken
Jaar
2011
Duur
128 minuten
Genre
Actie
Thriller
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD