The Hobbit: The Desolation of Smaug

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Onder leiding van de krijger Thorin Eikenschild en vergezeld door de dwergen en Gandalf de Grijze, vervolgt de Hobbit Bilbo de expeditie naar het verloren dwergenrijk Erebor en de draak Smaug.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen
Tony Papa

Goede film.

Mag ik allereerst zeggen, dat de film uitstekend is, en beknopt het boek weergeeft, zoals in de lijn van de Tolkien boeken verfilmd door Peter Jackson te verwachten is. De computeranimatie viel mij wel ietwat tegen, maar dat was voor het verhaal niet echt storend. De streaming daarentegen was van een zodanig belabberde kwaliteit, dat ik van lieverlee de film maar ben gaan huren in de plaatselijke videotheek! (meteen ook in 3D/HD) Als je provider van de Mb/sec die je betaald, nog geen tiende kan leveren, of als je online gamende buurkids hebt, staat je film elke minuut wel te bufferen, en dat levert irritatie op, omdat je betaald voor een product dat zich niet waarmaakt. Ik denk dat men hier op de feiten vooruit loopt, en dit pas moet gaan doen als het internet ook daadwerkelijk overal buffervrij geleverd kan worden. Nu heb ik het idee gewoon genept te worden. Dus Pathé, zet hem gewoon meteen op de app in je smart tv, zodat ik hem perfect op televisie kan zien, dan is het het geld wel waard.

The Hobbit: The Desolation of Smaug online kijken
Jaar
2013
Duur
155 minuten
Genre
Fantasie
Avontuur
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD