Now You See Me

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Tijdens een grote live show pleegt een groep illusionisten een spectaculaire bankroof op een ander continent. Als een moderne variatie op Robin Hood geven ze het geld aan gewone mensen die economisch zijn getroffen. De roof wekt de interesse van de FBI. De illusionisten hebben echter een waterdicht alibi. Er ontstaat een spannend en magisch kat en muis spel als de illusionisten nieuwe stunts aankondigen.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Het Parool

We geven de moed niet op, maar Sandler kan worden afgeschreven. Komieken die een kwart eeuw na hun debuut tot travestie en flatulentiegrappen vervallen, zijn klaar.

FilmTotaal

Jack and Jill zal zonder twijfel (en terecht) als een van de slechtste film van het jaar de boeken in gaan, maar ondanks de voorspelbaarheid en het niveau van de grappen, is hij soms nog wel geestig.

NU.nl

Pacino velt, wanneer hij aan het einde van de film die Dunkaccino-commercial te zien krijgt, meteen ook het oordeel over Jack and Jill: "This must never be seen."

Movie 2 Movie

In een scène in het begin van de film, weet één van de gasten het heel treffend te verwoorden. Na een lange discussie tussen Jack en Jill staat hij op met de woorden: "Ik ga weg, dit is me allemaal te gênant." Onbewust is hiermee ook het vervolg van de film perfect samengevat.

8WEEKLY

Ook het afsluitende filmpje met een donut aanprijzende Pacino geldt als extra. Nadat ze het reclamespotje hebben bekeken, walgt Al zichtbaar van het resultaat en roept gedecideerd: 'Burn it!' Het is niet ondenkbaar dat iemand bij Jack and Jill de daad bij het woord voegt.

de Volkskrant

De ene verplichte ster boven deze recensie gaat naar Al Pacino, die in deze film als de dolgedraaide versie van zichzelf moeiteloos alle lachers op de hand krijgt.

The Cult Corner

In de slotscene krijgt hij het reclamefilmpje te zien waaraan hij heeft deelgenomen. Zijn reactie: "Burn it." Als metagrap de spijker op zijn kop.

MovieScene

Jack and Jill is flauw en kinderachtig.

Sp!ts

Een lompe vent in een jurk die alleen maar stompzinnige dingen doet, dat doet echt pijn aan de ogen.

Metro

Sandler heeft al een behoorlijke reeks miskleunen achter zijn naam staan, maar dit moet zijn grootste zijn.

Now You See Me online kijken
Jaar
2013
Duur
115 minuten
Genre
Thriller
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands