The Great Gatsby

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Het is een tijd van losse moraal, betoverende jazz, illegaliteit en aandelen die tot in de hemel groeien. Op jacht naar zijn Amerikaanse Droom belandt Nick in de wereld van de mysterieuze miljonair en partyliefhebber Jay Gatsby. Ook ontmoet Nick zijn nicht, Daisy, en haar adellijke echtgenoot en rokkenjager Tom Buchanan. Nick raakt verzeild in de fascinerende wereld van de superrijken, vol illusies, liefde en bedrog. Hij ziet het allemaal gebeuren en schrijft een verhaal over onmogelijke liefdes, dromen en tragedies en houdt zo de moderne maatschappij een spiegel voor.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen
Brigitte Rehatta

The Great Gatsby

Geregisseerd door Baz Luhrman, dus qua kleur en spektakel net zo'n sfeer als Luhrmans' "Moulin Rouge", alhoewel ik persoonlijk deze Great Gatsby beter vond dan Moulin Rouge. Leuke film, aardig geacteerd , spectaculaire beelden, maar moet nog wel steeds wennen aan de (21e eeuwse) muziek in deze film, zoals van Jay Z en Lana del Rey, die ik gewoon niet kan matchen met de jaren '20 van de 20e eeuw (alloewel de ElectroSwing weer wel naadloos aansluit bij deze periode). Persoonlijk vind ik The Great Gatsby uit '74 met Robert Redford als de mysterieuze Gatsby en Mia Farrow als de wispelturige en neurotische Daisy nog altijd de beste verfilming van het prachtige boek van F. Scott Fitzgerald, dat je letterllijk meesleurt naar The Roaring Twenties !

The Great Gatsby online kijken
Jaar
2013
Duur
142 minuten
Genre
Drama
Romantiek
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD