Despicable Me (OV)

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Gru geniet van alles wat slecht is en heeft het plan om de maan te stelen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes. ’s Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

NRC Handelsblad

De vormgeving is bij vlagen zeer geïnspireerd, met veel leuke details. Ook de 3D-effecten overtuigen meestentijds, met als hoogtepunt een opwindend ritje in de achtbaan.

Algemeen Dagblad

Op papier klinkt Despicable Me heel klef, maar de makers hebben er genoeg venijnige humor in verwerkt die jong en oud moet aanspreken.

Sp!ts

Jonge kinderen zullen vooral moeten lachen om de talloze visuele grappen, terwijl volwassenen hun hart kunnen ophalen aan alle knipogen en verborgen beeldgrapjes.

Trouw

De makers zijn op hun best in de vormgeving, zoals het universum van Gru?s tegenstander. En het leukst zijn de aimabele sidekicks: de minions.

De Telegraaf

Gru weet uiteindelijk ook de sympathie van de kijker te winnen. Geslaagde animatiefilm, die beslist leuk is voor volwassenen.

Metro

De film werkt dankzij de onconventionele hoofdpersoon voor een wat ouder publiek en dankzij de slapstick en figuurtjes ook voor een jonger publiek.

Film1.nl

De vele bijfiguren dringen zich niet al te veel op maar verrijken juist het verhaal, wat ook geldt voor de bescheiden ego's van de stemmencast.

De Pers

Despicable Me zal niet de beste film zijn die dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien is, wel de meest vermakelijke.

de Volkskrant

Het aardige van de film zit hem in de surrealistische vondsten waarmee Gru?s wereld tot leven komt. Het 3D-animatiewerk is soms verbluffend.

FilmTotaal

Schurken zijn de nieuwe helden in hilarische animatiefilm zonder grote pretenties, maar met zeer veel geslaagde grappen.

Mikro Gids

Kinderen zullen vooral moeten lachen om de talloze visuele grappen, terwijl volwassenen hun hart kunnen ophalen aan alle verwijzingen, oneliners en verborgen beeldgrapjes.

Het Parool

In Despicable me is alle energie en creativiteit in de grappen, grollen en stunts gaan zitten. Prima als familie-uitstapje voor de herfstvakantie, maar geen klassieker.

Xi

Zowel de producer, Chris Meledandri, als de twee regisseurs Chris Renaud en Pierre Coffin maken van deze animatiefilm een echte traktatie voor jong en oud.

Glamcult

Deze animatiefilm mag er ab-so-luut wezen. Alle personages zien er top uit, je struikelt over de grappen en grollen en de stemmencast is spot-on.

TVFilm

Deze heerlijke eigenwijze en bijzonder mooi ontwikkelde computeranimatie is een onbetwist succes. De vele grapjes zijn intelligent.

TV Krant

De film ziet er prima uit en de 3D-effecten zijn mooi zonder dat ze al te overdadig worden uitgeserveerd. Het verhaal weet van begint tot eind te vermaken én te ontroeren.

Preview

Despicable Me grijpt iets te vaak terug op de veilige formules om echt een klassieker te kunnen worden. Maar de toon is warm, de vaart hoog en de grappen blijven komen.

Veronica Magazine

Steve Carrell geeft Gru een geweldig fout accent, maar Gru?s gele hulpjes stelen de show met hun onverstaanbare gebrabbel en visuele humor.

Movie 2 Movie

Hoe de plot zich ontvouwt laat zich wellicht vooraf raden, maar de manier waarop hier naartoe wordt gewerkt is bijzonder amusant.

Despicable Me (OV) online kijken
Jaar
2010
Duur
90 minuten
Genre
Comedy
Familiefilm
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD