Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

De pret begint wanneer Larry zijn slecht betaalde baan als museumbewaker opgeeft en een succesvolle bedenker wordt van infomercialproducten voor Daley Devices. Alles lijkt hem voor de wind te gaan, maar er ontbreekt iets in zijn leven. Hij gaat terug naar het Natural History Museum, waar hij ooit de meest magische nacht van zijn leven had. Daar komt hij tot een verontrustende ontdekking. Zijn favoriete tentoonstellingen, waaronder die van zijn beste vrienden, staan ingepakt in kratten om naar de enorme archieven van het Smithsonian te worden verbannen. Hun lot is onbekend, totdat Larry een wanhopig telefoontje krijgt van de miniatuurcowboy Jedediah, die hem vertelt over een ramp die staat te gebeuren. De recent aangekochte kunstwerken hebben hun nieuwe onderkomen tot leven gewekt. Nu is Kahmunrah van plan om samen met drie handlangers, namelijk de beruchtste heersers uit de geschiedenis - Iwan de Verschrikkelijke, Napoleon en Al Capone - het museum en uiteindelijk de hele wereld over te nemen met hun Leger van de Onderwereld.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen
Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian online kijken
Jaar
2009
Duur
107 minuten
Genre
Avontuur
Fantasie
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD