Life of Pi

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

De jonge Pi overleeft een grote zeeramp, samen met een grote Bengaalse Tijger. Ze zijn de enige overlevenden. In een kleine reddingsboot moeten ze samen proberen te overleven.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Film1.nl

De reis van Pi gaat gepaard met openbaringen, maar ook met waanzinnig mooie beelden. Een groot deel van de film is opgetrokken uit de computer, maar komt desondanks levensecht over.

TrosKompas

En dat wil je ook, omdat het zo?n mooi verhaal is. Daarmee onderschrijft ook de computertijger de boodschap van de film. Geloof wat je wilt, geloof het mooiste verhaal.

NRC Next

Life Of Pi is technisch en dramaturgisch zeker heel wat beter gemaakt dan het rommelige, kleffe Cloud Atlas, een magisch-realistische vertelling die wel enigszins vergelijkbaar is.

TV Krant

En omdat 'Life of Pi' in 3D is gefilmd, zit je er als kijker middenin. Samen met de camera cirkel je rond het grote vrachtschip dat ten prooi valt aan nog grotere golven, en duik je met een plons tussen het leven onderwater.

Indebioscoop

Voor wie National Geographic mooi maar te traag en organisch vindt, kan Life of Pi uitkomst bieden. Sterrenhemels, Hindoeïstische tempels, een range aan diersoorten en razend natuurgeweld verpakt in een haast mystiek verhaal over levenskracht.

Metro

Dit is één van de meest wonderlijke en mooiste films ooit. Absolute ster is Richard Parker, de Bengaalse tijger waar Pi 227 dagen mee in een reddingsbootje rond-dobbert en één van de meest overtuigende action-CGI-creaties die je ooit in de bios zag.

Het Parool

Laten we zeggen dat het filosofische aspect deze kijker niet in de weg zat, aangezien 'Life of Pi' een wonderbaarlijk mooie film is, en ook verreweg de overtuigendste 3D-film die tot dusver is gemaakt.

de Volkskrant

Soms is een goed verhaal gewoon een goed verhaal. En prachtig is het, ontegenzeglijk.

Trouw

Met de modernste filmtechnieken, waaronder 3D, laat hij een adembenemend spektakel zien waarbij je je continu afvraagt wat je eigenlijk ziet, en wat eigenlijk waar is.

NU.nl

Life of Pi is een ode aan de fantasie en daarom koos Ang Lee (Brokeback Mountain) ervoor het fantastische te benadrukken. Van de tijger tot vliegende vissen, alles is even spectaculair.

de Filmkrant

Van mij krijgt de film 1∏ voor de geslaagde aspecten van zijn vormgeving (sommige beelden, een deel van het 3D en de knappe computeranimatie) en nog 1∏ voor het het sterke einde ? want prekerig of niet, het slot zit strak in elkaar. Samen: een 6+. Toch nog.

FilmTotaal

Een goed teken: Life of Pi kun je moeiteloos een tweede keer kijken zonder je te vervelen.

FilmVandaag

Life of Pi geeft de kijker de mogelijkheid een atmosfeer te ervaren waarin we even kunnen ontsnappen aan de soms harde realiteit, en dat is precies waar film voor bedoeld is.

MovieScene

Enkele basale dingen als de dialogen en het acteerwerk wringen, maar de bijzondere visuele presentatie weet het wonderlijke verhaal naar het scherm te vertalen. Ang lee bewijst dat het boek wel degelijk te verfilmen was. En hoe.

Algemeen Dagblad

De mooiste 3D-film sinds Hugo. Oscarnominaties gegarandeerd.

Life of Pi online kijken
Jaar
2012
Duur
127 minuten
Genre
Avontuur
Drama
Willem
73%
Regisseur
Ang Lee
Acteurs
Suraj Sharma
Irrfan Khan
Adil Hussain
Tabu
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD