Gangster Squad

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Los Angeles 1949. De gewetenloze, in Brooklyn geboren, maffiabaas Mickey Cohen heeft de stad in zijn greep. Hij zwaait de scepter over de drugs- en wapenhandel, prostitutie en de gokindustrie ten westen van Chicago. Dankzij de bescherming van niet alleen zijn eigen mensen, maar ook van corrupte politieambtenaren en politici, kan Cohen zijn rijk en macht steeds verder uitbreiden. Alleen een geheime eenheid van de LAPD, onder leiding van brigadier John O’Mara en Jerry Wooters durft het gevecht met Cohen aan te gaan. Gangster Squad is geregisseerd door Ruben Fleisher en gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de LAPD die Los Angeles probeerde terug te veroveren van de gevaarlijkste maffiabaas aller tijden.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

Veronica Magazine

Sean Penn maakt van deze historische figuur een afschrikwekkende bruut. Maar ook de good guys worden gespeeld door puur en alleen topacteurs, die het maximale halen uit de soms wat oppervlakkige personages.

NRC Next

Het werd Gangster Squad, een film die het genre nieuw leven wil inblazen, maar er ook naar wil knipogen. Helaas: door deze film zal het gangstergenre niet herrijzen.

de Volkskrant

'Gangster Squad' wil zo graag, dat de film helemaal nergens komt.

Trouw

Probleem is dat iedereen hier in een andere film lijkt te spelen.

De Telegraaf

Omdat de werkelijke gebeurtenissen lang in nevelen gehuld zijn gebleven, kunnen scenarist Will Beal en regisseur Ruben Fleischer hun fantasie bij die finale de vrije loop laten.

MovieScene

Gangster Squad is een lust voor het oog.

NU.nl

De klassieke auto's, de gedeukte hoeden, de donkere stegen en de ratelende stenguns - vaak in slow-motion met een jazz-deuntje op de achtergrond - het is allemaal exact zoals de regels van het genre het voorschrijven.

Gangster Squad online kijken
Jaar
2013
Duur
113 minuten
Genre
Thriller
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD