Django Unchained

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

De slaaf Django wordt bevrijd door de premiejager Dr. Schultz. Django heeft informatie die Schultz nodig heeft om boeven te vangen. Ze sluiten een verbond. Django helpt Schultz en als tegenprestatie helpt Schultz om Django’s vrouw terug te vinden die verkocht is aan de plantage van Calvin Candie.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen
Karin Schouwenburg

bloody brilliant!!

Geweldige film met een lekkere scheut humor.

Christiaan Veldkamp

Goede film!

Wat een goede film!

TV Krant

Quentin Tarantino trakteert ons met 'Django unchained' weer op een explosieve mix van geweld, humor, muziek en oneliners. Het verhaal rechtvaardigt helaas niet de lengte van de film.

NRC Next

Uiteindelijk maakt het onderscheid tussen goed en kwaad nauwelijks verschil. Dat maakt de Django Unchained vlak en nogal futloos. Doordat goed en kwaad zo weinig geprononceerd zijn, pruttelt, sputtert en suddert de film voort.

De Telegraaf

Waar Inglourious Basterds geweld uit het verleden zwartgeestig hanteerbaar hield, komen gruwelen uit de slaventijd angstwekkend realistisch over.

NU.nl

Wat Django Unchained uittilt boven zijn twee vorige films, is dat Tarantino met al die cinefiele knipogen en erudiete praatjes ook iets te melden lijkt te hebben.

Metro

Dit is een klassieke Tarantino: stijlvol, gewelddadig, vol waanzinnige details en heerlijke dia- en monologen.

8WEEKLY

Tarantino maakt er op zijn eigen karakteristieke manier een schouwspel van dat, ondanks de schoonheidsfoutjes en de controverse, van begin tot eind entertaint.

Cinema.nl

Het scenario staat bol van de smeuïge dialogen en regelrechte grollen ? de scène rond een stumperige Ku Klux Klan-groep had niet misstaan in de komedie Blazing Saddles.

Het Parool

Ondanks de behoudende vorm heeft 'Django Unchained' geen gebrek aan spanning, humor of verrassingen, met dank aan een fantastische rolbezetting en de late introductie van plantage-eigenaar Leonardo DiCaprio en zijn doortrapte huisneger Samuel L. Jackson, die in hun schurkenrollen nergens voor terugdeinzen.

de Volkskrant

Tarantino grossiert in geestige en boosaardige scènes, maar verrast niet in de grote lijnen - het betreft hier rechttoe-rechtaanwraak van een weinig fijnzinnig uitgewerkt hoofdpersonage, zoals gebruikelijk in het spaghettigenre.

Trouw

Regisseur giet Amerikaans slavernijverleden rustig in het jasje van de Italiaanse spaghettiwestern.

Algemeen Dagblad

De film duurt te lang, de epiloog is overbodig en de bijrol van de regisseur aan het slot tenenkrommend.

FilmTotaal

Al met al kan 'Django Unchained' het best beschreven worden als pure entertainment.

FilmVandaag

Het beladen thema van slavernij wordt in de film op een realistische doch spottelijke wijze neergezet waar eigenlijk alleen Tarantino mee weg kan komen.

Preview

Een western zoals alleen Tarantino die kan maken.

The Cult Corner

Bloed, vuur en filmliefde spat van het scherm, en Tarantino geeft ons met het titelpersonage meer dan ooit een held om voor te juichen. Dat doen we dan ook, uit volle borst.

MovieScene

Django Unchained heeft alles in huis om een klassieker te worden.

Ravage

Over de gehele linie wordt er uitstekend geacteerd en de film zit vol memorabele, verrassende en amusante momenten.

Schokkend Nieuws

Tarantino neemt verbazingwekkend veel tijd voor de opbouw. Gelukkig: de training van Django als premiejager is misschien wel het beste gedeelte van de film.

Indebioscoop

De achtste film van Quentin Tarantino is een bijna drie uur durende western, vol geweld, humor en het weinig politiek correcte woord ?nigger?. Wie daar geen probleem mee heeft, wacht een avond ?ouderwets? filmgenot.

de Filmkrant

Django Unchained moet je gezien hebben. De impact van de film kan alleen in de schaduw staan van die van Pulp Fiction maar ik zal me over tien jaar nog steeds die prachtige openingsscène herinneren met die gezichten in het donker.

Django Unchained online kijken
Jaar
2012
Duur
165 minuten
Genre
Avontuur
Western
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands
  Huur Koop
SD