Movie 43 (Unrated)

Sluit player

De laatste versie van Microsoft Silverlight is niet geïnstalleerd of staat uit. Download de laatste versie hier of controleer via voorkeuren of silverlight als internet plug-in aan staat voor deze website.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Internet Explorer. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

De stomende komedie Movie 43 wordt geserveerd door Peter Farrelly van de Farrelly’s en is één van de meest schokkende, originele en absurde komedies ooit gemaakt. Met (haal diep adem) Johnny Knoxville, Naomi Watts, Gerard Butler, Emma Stone, Terrence Howard, Anna Faris, Halle Berry, Seann William Scott, Hugh Jackman, Richard Gere, Uma Thurman, Kate Bosworth, Kate Winslet, Liev Schreiber, Elizabeth Banks, Justin Long, Kristen Bell, Patrick Warburton, Josh Duhamel, Jason Sudeikis, Chloe Grace Moretz, Stephen Merchant, Christopher Mintz-Plasse, Kieran Culkin en Chris Pratt. Let op: Movie 43 is niet voor snel beledigde kijkers met een tere maag… of een zwak hart.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen

NRC Next

Rampzalig slecht.

NU.nl

Het doet pijn om te zien hoeveel talent wordt verspild in Movie 43. De volkomen mislukte sketchkomedie is een martelgang om uit te zitten.

Metro

De film is grappig bedoeld, maar is dat niet.

de Volkskrant

Alles dat volgt, van uit de hand gelopen poepseks tot een spelletje truth or dare, boort nieuwe dieptepunten van flauwigheid aan.

FilmTotaal

Het grootste mysterie blijft toch vooral waarom zoveel A-list acteurs en actrices ervoor gekozen hebben om hun naam aan een enorm wanproduct als dit te willen verbinden.

MovieScene

De lompe, ongrappige, bizarre verhaaltjes die deze film weet te verzinnen schieten het doel dat komedie zou zijn ver voorbij.

De Telegraaf

Niet alleen het niveau van de filmpjes is bedenkelijk; ook is het onbegrijpelijk dat acteerkanonnen als Winslet, Jackman, Gere en Berry zich voor dergelijke platvloersheid hebben geleend.

Preview

Movie 43 is nu al één van de leukste komedies van het jaar.

Movie 43 (Unrated) online kijken
Jaar
2013
Duur
93 minuten
Genre
Comedy
Pathé publiek
Taal
Engels
Ondertitels
Nederlands