Er Ist Wieder Da

Sluit player

Je hebt niet de laatste versie van Microsoft Silverlight geïnstalleerd. Download deze hier.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 39 geen Microsoft Silverlight meer op Mac.
We raden aan om Safari of Firefox te gebruiken om film te kijken.

Om films te kijken in Firefox is versie 47 of hoger nodig.
We raden je aan om Firefox te updaten.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Klik boven in de browser op ‘DRM inschakelen’ of ga naar about:addons om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Om deze film te kijken moet widevine support aan staan.
Ga naar chrome://plugins om de widevine Content Module in te schakelen en ververs de pagina.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken.

Google Chrome ondersteunt vanaf versie 42 geen Microsoft Silverlight meer.
Gebruik Internet Explorer of Firefox om film te kijken of download de
Pathé Thuis app in de Windows Store.

Het is niet mogelijk om films af te spelen in Microsoft Edge. Gebruik Google Chrome of download de Pathé Thuis App in de Windows Store.

Synopsis

Het ondenkbare is gebeurd. Zeventig jaar na zijn vermeende dood wordt Adolf Hitler wakker naast zijn voormalige bunker, nu ergens in een Berlijnse woonwijk. De Duitse samenleving is zo multicultureel dat hij niets herkent. Hij wordt voor komediant aangezien en begint aan een televisiecarrière. Er is echter weinig aan zijn ideologie veranderd.

Beoordeel deze film:
Je rating is opgeslagen
Log in om review te plaatsen
Jan Paul Witteveen

Goeie film, Humoristisch, soms grof

Een film die je op het eind doet nadenken over het verleden, soms lijkt een leider nog zulke goede punten te hebben, maar je weet nooit wat zijn daadwerkelijke plannen kunnen zijn

Ron Hommes

Er ist wieder da

In het begin erg komisch, maar hoe verder de film vordert hoe ongemakkelijker dat het begint te voelen, niemand is volledig slecht niemand volledig goed, maar wie opent zn ogen en beseft het gevaar van het zich altijd maar herhalende verleden??? en zoals in de film wordt gezegd , toch niet alles was slecht? het toont maar weer aan hoe kort de mens van geheugen is en bereid is achter populisten aan te lopen die volgens ons de waarheid verkondigen..... Mensen bedriegen nou eenmaal elkaar, zeker als het om macht draait ( Rutte,Samsom,Wilders,Fortuyn,Bush(2x),Clinton,Reagan,,,,,,,,,, en zeker dictators en alleen heersers, Poetin,Stalin,Hussein,Khomeini,Kim jong un en zijn voorlopers en natuurlijk ook Hitler, Macht en geld stinkt en corrumpeert, in regeringen, bij banken en de rijken der aarde, binnen de kerken en religies. Wat blijft erover? wat is het beste systeem? die is er niet we zullen het met het minst slechte moeten doen dus democratie,,,,,, en deze beter toegankelijk maken voor alle belangen in deze wereld, deze film waarschuwt ons voor het feit dat we beinvloedbaar zijn en onze steun verlenen aan figuren die andere bedoelingen hebben, kortom blijf kritisch en stop nooit met vragen stellen en ga er vanuit dat er niets bedrieglijker is dan een mens met zijn waarheid, Kort samen gevat geeft deze film aan dat we na al die jaren nog niks geleerd hebben, of ,,,,toch wel?.................

Er Ist Wieder Da online kijken
Jaar
2015
Duur
111 minuten
Genre
Comedy
Pathé publiek
Taal
Duits
Ondertitels
Nederlands